İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek! Yardım Kartları Verilecek

İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek! Yardım Kartları Verilecek
Dar gelirli hanelerin maddi yüklerini hafifletebilmek için ülke genelindeki belediyeler mart ayının son günlerinde de yeni projeler hayata geçiriyorlar.

Düşük gelirli hanelere destek olabilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın nisan ayında da çeşitli sosyal yardım programları çerçevesinde ödemeler gerçekleştirmesi bekleniyor. Sosyal yardım ödemelerine dair nisan ayında bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular hak sahipleri tarafından yakından takip edilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın destek programlarının yanı sıra ülke genelindeki farklı belediyelerin projeleri de merak ediliyor. Bu çerçevede, ülke genelindeki belediyeler vatandaşlara destek olabilmek için yeni projeler hayata geçirdikçe duyurular yayınlıyorlar.

Dar Gelirli Vatandaşlara Destek

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre ihtiyaç sahibi ailelere destekler devam ediyor. Bu çerçevede, söz konusu yardımların hak sahiplerine ulaştırılabilmesi için yardım kartları mahalle muhtarlarına teslim edildi. Yardım kartlarına ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Belediyemiz ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Bu amaçla yapılan yardımların hak sahiplerine ulaştırılması için, yardım kartlarımızı mahalle muhtarlarımıza teslim ettik. İşbirlikleri ve emekleri için muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz’’ denildi.

2023/10/17/turk-lirasi.jpg

Nisan Ayı Destek Ödemeleri

Mart ayı boyunca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve ülke genelindeki belediyeler vatandaşlara destek olabilmek için hayata geçirilen projelere dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunurken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteklerinin yanı sıra belediyelerin projeleri de merak ediliyor. Bu çerçevede, nisan ayında da bakanlık sosyal yardımları, belediyeler destek ödemelerini vatandaşlara ilettikçe resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile kamuoyunu bilgilendirecekler. Ülke genelindeki farklı belediyelerin destek projelerine dair detaylı bilgi edinmek ve ayrıntılara erişmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü