İş Bankası Nisan Fırsatını Duyurdu! 3000 TL Maxipuan Veriliyor

İş Bankası Nisan Fırsatını Duyurdu! 3000 TL Maxipuan Veriliyor
İş Bankası 3000 TL'ye varan Maxipuan sunulan fırsatın detayları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

1 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 3000 TL'ye varan Maxipuan sağlanacağı İş Bankası tarafından duyuruldu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından ayrıntılara ve fırsattan kimlerin yararlanacağına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, İş Bankası da resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı. Bu çerçevede, 3000 TL'ye varan Maxipuan elde etmek için yapılması gerekenler belli oldu.

İş Bankası 3000 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası'nın açıklamasına göre 1-30 Nisan tarihleri arasında ilk kez İş Bankası bireysel kredi kartına başvuranlar 10 Mayıs'a kadar tek seferde veya farklı günlerde yapacakları 3000 TL ve üzeri alışverişe 300 TL, toplamda 3000 TL'ye varan Maxipuan elde edebilecekler. Maximum özellikli bireysel kredi kartları, Maximiles, Maximiles Select, MercedesCard kampanyaya dahil edilirken, fırsata katılmak için kart başvurusundan önce ya da sonra İşCep veya Maximum Mobil’de kampanyalar bölümünden ilgili kampanyadaki katıl butonuna tıklanması gerekiyor.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

İş Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

Nisan ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 3000 TL'ye varan Maxipuan sunulurken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. İş Bankası geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da belirli tarihlerde geçerli olan fırsatlara ilişkin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, İş Bankası'nın resmi internet sitesinden güncel kampanyalara erişilebilir ve detaylı bilgi edinebilir.

Haber Editörü