İş Bankası Şubesine Gitmeye Gerek Yok! Faizsiz 20.000 TL

İş Bankası Şubesine Gitmeye Gerek Yok! Faizsiz 20.000 TL
İş Bankası nisan ayının son gününe kadar geçerli olan faizsiz taksitli nakit avanstan kimlerin yararlanabileceğine dair bilgilendirmede bulundu.

17 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 20.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanılabileceği geçtiğimiz süreçte İş Bankası tarafından duyuruldu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından nakit ihtiyacı olan vatandaşlar fırsatın detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda, faizsiz taksitli nakit avanstan kimlerin yararlanabileceği ve kampanyanın ayrıntıları İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruyla netlik kazandı.

İş Bankası Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası’nın açıklamasına göre 17-30 Nisan tarihleri arasında İşcep üzerinden müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler faizsiz 20.000 TL'ye varan taksitli nakit avans ayrıcalığından yararlanabilecekler. Faizsiz taksitli nakit avans 2-3 ay vade için geçerli olurken, kampanyadan yararlanabilmek için kullanılacak taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında olabilecek.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

İş Bankası Güncel Kampanyalar Nisan 2024

İş Bankası’nın 30 Nisan tarihine kadar devam edeceğini belirttiği 20.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı ile ilgili nisan ayının son günlerine doğru ilerlerken araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu kampanyanın yanı sıra, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de nisan ayının ilk günlerinden itibaren farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlerin ve Maxipuanların detaylarını merak ediyorlar. Bu çerçevede, İş Bankası’nın belirli tarihler arasında hayata geçirdiği fırsatlara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler İş Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü