İş Bankası’ndan 1000 TL İndirim! 30 Nisan’a Kadar Vakit Var

İş Bankası’ndan 1000 TL İndirim! 30 Nisan’a Kadar Vakit Var
İş Bankası 1000 TL indirim sunulan fırsatın detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

1 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edeceği belirtilen kampanya çerçevesinde 1000 TL indirim elde edilebilirken, söz konusu fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. Nisan ayının son günlerine doğru yaklaşırken İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları araştırırken, MediaMarkt’ta 1000 TL indirim fırsatının detaylarına dair İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile bilgi verildi.

İş Bankası 1000 TL İndirim Kampanyası

İş Bankası'nın açıklamasına göre 1-30 Nisan tarihleri arasında İşCep uygulamasında yer alan müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar 12 Mayıs 2024 tarihine kadar kredi kartı ile MediaMarkt’tan yapacakları 10.000 TL ve üzeri ilk alışverişte 1000 TL indirim elde edebilecekler Tüm Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları kampanyaya dahil edilirken, Ticari Kredi Kartı, Ticari Bankamatik Kartı, Aidatsız Kartlar, Maxipara Kart, Bireysel Bankamatik Kartları ile ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyecek.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

İş Bankası 2024 Nisan Güncel Fırsatlar

MediaMarkt’ta 1000 TL indirim fırsatına dair İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgilendirme metni yayınlanırken, nisan ayının son gününe kadar geçerli olan söz konusu fırsatın yanı sıra İş Bankası'nın farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunduğu Maxipuanlar ve indirimler merak ediliyor. İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler güncel fırsatları yakından takip ederken, İş Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara erişilebilir ve detaylı bilgi edinebilir.

Haber Editörü