İslam Memiş Altın İçin Uyardı! İşte 2 Önemli Gelişme

İslam Memiş Altın İçin Uyardı! İşte 2 Önemli Gelişme
Altın yatırımcıları küresel ve bölgesel gelişmeleri yakından takip ederken, uzmanlardan da yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Altın yatırımcıları küresel ve bölgesel gelişmelere bağlı olarak altın fiyatlarında yaşanan değişimleri yakından takip ederken, uzman isimlerin açıklamaları da merak ediliyor. Bu çerçevede, İslam Memiş de altın piyasası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Altın Fiyatları Son Durum 2024

İslam Memiş TV100’deki köşesinde yazdığı değerlendirmeye göre küresel piyasalar da bu hafta önemli veri bulunmazken, yurtiçi piyasaları için iki gelişme önemli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak'ta vereceği mesajlar ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın perşembe günü açıklayacağı faiz kararının önemli olduğunu belirten Memiş:

“Küresel piyasalarda takip edeceğimiz önemli bir veri yok. Ancak yurt içi piyasaları etkileyecek iki önemli gelişme olacak.
1- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak’tan vereceği mesajlar
2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) Perşembe günü açıklayacağı faiz kararı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haneye’yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti. 2,5 saat süren görüşmede Gazze’de ateşkes ve insani yardım konularının ele alındığı açıklandı.
Erdoğan, 12 yılın ardından ilk kez Irak’a gidiyor. Pazartesi günü planlanan ziyaret önemli gelişmelere gebe. Gazze, İran-İsrail gerilimi konuları masada olacak”
dedi.

2024/03/19/altin.jpg

Altın Fiyatları Ne Olacak?

Altın fiyatlarındaki değişimler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, ilerleyen süreçlerde altının seyrinin nasıl olacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Altın fiyatları küresel ve bölgesel pek çok faktöre göre belirlendiği için önümüzdeki süreçlerde küresel ve bölgesel gelişmeler altın yatırımcıları tarafından yakından takip edilecek.

Haber Editörü