Kamu Bankaları Zam Yaptı! Özel Bankalarda Promosyonlar Artacak Mı?

Kamu Bankaları Zam Yaptı! Özel Bankalarda Promosyonlar Artacak Mı?
Kamu bankalarının emekli promosyonu ödemelerine zam yapmasının ardından, özel bankalar da artış olup olmayacağı merak ediliyor.

3000 TL ile 5000 TL arasında değişen kamu bankalarının emekli promosyonu ödemelerinin 8000 TL ile 12.000 TL seviyesine yükseltildiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Kamu bankalarının promosyon ödemelerinde artışa gidilmesinin ardından, mart ayının son gününe doğru ilerlerken bankaların güncel promosyon ödemelerine dair araştırmalar gerçekleştirilirken, özel bankaların ilerleyen süreçlerde promosyonlara zam yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Mart Ayı 2024 Güncel Emekli Promosyonları

Özel bankaların resmi internet sitelerinde yer bilgilendirme metinleri ile düzenli olarak emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin açıklamalar yapılıyor. Mart ayının son gününe kadar devam edecek olan promosyon kampanyaları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre ek fırsatlar neticesinde 15.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, bankadan bankaya promosyonlar farklılık gösterebiliyor. Bu çerçevede, 31 Mart tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyalarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli promosyonu sayfalarını inceleyebilirler.

2023/10/22/turk-lirasi.jpg

Emekli Promosyonlarına Zam Yapılacak Mı?

Kamu bankalarının emekli promosyonlarında artışa gitmesinin ardından, özel bankaların promosyonlara zam yapıp yapmayacağı merak ediliyor. 3000 TL ile 5000 TL arasında değişkenlik gösteren kamu bankaları emekli promosyon ödemeleri 8000 ile 12.000 TL aralığında yükselirken, özel bankaların emekli promosyonları da 15.000 TL seviyesine kadar çıkıyor. Ocak ayında emekli maaşlarının yüzde 49,25 oranında zamlanmasının ardından bankalar peş peşe resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel promosyonlara ilişkin bilgilendirmede bulundular. İlerleyen süreçlerde emekli promosyonlarına zam yapılması durumunda bankalar yeniden açıklamalar yapacaklar. Bu çerçevede, nisan ayında bankalar emekli promosyonlarında artışa gitmeleri durumuda resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurular yayınlayacaklar.

Haber Editörü