Kişi Başı 36.100 TL Promosyon! Mayısta Hesaplara Yatacak

Kişi Başı 36.100 TL Promosyon! Mayısta Hesaplara Yatacak
Nisan ayının ilk günlerinde maaş promosyonlarına dair yeni açıklamalar gelirken, ödemelerin ne zaman yapılacağına dair de bilgi veriliyor.

Nisan ayının ilk günlerinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara dair bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanıyor. Söz konusu emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanlar da bankalar ile maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için gerçekleşen görüşmeleri yakından takip ediyorlar. Maaş promosyonları görüşmelerinden anlaşmalar çıktıkça belediyeler, müdürlükler, işyerleri, kurumlar, üniversiteler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden detaylara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar.

36 Bin 100 TL Promosyon Anlaşması

Bankaların emekli promosyonu kampanyalarına dair araştırmalar sürerken, nisan ayının ilk günlerinde çalışanların maaş promosyonları da duyuruluyor. Bu çerçevede, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İş Bankası ile kişi başı 36.100 TL’lik promosyon anlaşması imzalandı. Mayıs ayında sağlanacak olan promosyonlara ilişkin Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabında yer alan açıklamada:

’’İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Hoplar İş Bankası temsilcisi ile promosyon sözleşmesi imzalandı. Kişi başı 36.100 TL.Mayıs maaşları ile hesaplara yatırılacak .Komisyon üyelerimize teşekkür ediyoruz.Hayırlı olsun’’ denildi.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Promosyon Görüşmeleri 2024 Nisan

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 36.100 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerine, üniversitelerde, işyerlerinde çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen promosyon görüşmelerinden çıkacak kararları yakından takip ediyorlar. Bu durumda, önümüzdeki günlerde de maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar imzalandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Haber Editörü