Maaşa Ek Brüt 8500 TL Ödenecek! Karar Alındı İmzalar Atıldı

Maaşa Ek Brüt 8500 TL Ödenecek! Karar Alındı İmzalar Atıldı
Nisan ayının ortalarında da belediye personellerinin maaş zamlarına ve sosyal haklarındaki iyileştirmelere dair açıklamalar yapılıyor.

Emekli ve memur maaşlarına temmuz ayında zam yapılacak. Asgari ücrette ise yıl içerisinde ara artış beklenmiyor. Milyonlarca çalışan ve emekli maaş zamları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederken, belediye personelleri de nisan ayının ilk günlerinden itibaren belediye yönetinleriyle sendikalar arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi ve ek protokol görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Gerçekleşen görüşmeler neticesinde belediye personellerinin maaşlarında artış sağlanması ve sosyal haklarının iyileştirilmesi durumunda kamuoyu bilgilendiriliyor.

Sosyal Denge Tazminatı 2024 Nisan

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Tüm Yerel-Sen yetkilileri arasında belediyede çalışan memurlara her ay sosyal denge tazminatı ödenmesi için protokol imzalandı. Her ay maaşa ek olarak 8500 TL brüt ödeme yapılacağı belirtilirken, detaylara ilişkin bilgilendirmede bulunan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım:

“Biz bu özverili işlemi gerçekleştiriyorken çok değerli memur arkadaşlarımızın da aynı özveriyle çalışacağına eminim. Uşak merkezde yaşayan yaklaşık 250 bin vatandaşımız adına ben de onlardan bunu talep ediyorum. İnşallah bundan sonra tüm personelimizle birlikte hareket ederek Uşak Belediyesi’ni sağlam ayaklar üzerine oturtacağız ve kentimiz ve vatandaşlarımız için en güzel hizmetleri üreteceğiz” dedi.

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Maaş Zamları Nisan 2024

Uşak Belediyesi sosyal denge tazminatına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de maaş zamlarına dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Belediye personelinin maaş zamlarının belirlenebilmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ederken, ilerleyen süreçlerde de belediyeler ile sendikalar arasında personellerin maaş zamları ve sosyal haklarındaki iyileştirmeler için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek.

Haber Editörü