Maaşlara Ek 5000 TL Zam! Seyyanen Zammı Belediye Duyurdu

Maaşlara Ek 5000 TL Zam! Seyyanen Zammı Belediye Duyurdu
Maaş zamlarına dair gelişmeler mart ayının son günlerine doğru vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, yeni duyurular da gelmeye devam ediyor.

Mart ayının son günlerine doğru ülke genelindeki farklı belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmeleri ve ek protokoller imzalandıkça maaş zamlarına dair açıklamalar yapılıyor. Belediye personelleri de belediye yönetimleriyle sendikalar arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmelerinden ve ek protokollerden maaş zamlarına ve sosyal haklardaki iyileştirmelere dair çıkacak neticeleri yakından takip ederken, maaş zamlarına dair belediyeler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalar ile düzenli olarak kamuoyunu bilgilendiriyorlar.

Maaşlara Ek Zam

Karamürsel Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre personel maaşlarında ek 5000 TL artışa gidildi. Seyyanen artışın netlik kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım:

“Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile bu konuyu istişare ettik. Sevgili başkanım; gelecek dönemde Allah nasip ederse Mesut başkan ile devam edeceğimize inandığımı, Karamürsel halkının da bu konuda Mesut başkanı yalnız bırakmayacağını ve iki Karamürselli adaya tam destek verileceğine olan inancını belirterek Karamürsel Belediyesinin imkanlarının yeterli olmaması durumunda bu konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesinden destek vereceğini sözümüzü yerde bırakmamak için gereğini yapacağını belirtti. Bizler de Tahir başkanımızdan aldığımız bu destek ve gelecekte Karamürsel’imizin mutlu Mesut olacağına olan inancımızla çok kıymetli çalışma arkadaşlarımın tümüne maaşlarına ek seyyanen net 5 bin TL artış Hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

Maaş Zamları 2024 Mart

Mart ayının son günlerine doğru yaklaşırken Karamürsel Belediyesi’nin 5000 TL'lik ek zamma dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunmasının ardından, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de maaş zamları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, belediye personelinin maaş zamları için belediye yönetimler ile sendikalar arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmeleri ve ek protokol görüşmelerinde anlaşmalar sağlandıkça önümüzdeki günlerde yeni duyurular yayınlanabilir.

Haber Editörü