Market Alışverişi Yapacaklara Fırsat! Halkbank Nisan Ayında Açıkladı

Market Alışverişi Yapacaklara Fırsat! Halkbank Nisan Ayında Açıkladı
Nisan ayının son gününe kadar geçerli olacak market alışverişi kampanyası ile ilgili Halkbank bilgilendirmede bulundu.

Nisan ayının ortasında Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Parafparaları merak ediyorlar. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalara dair Halkbank düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. 15 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacağı belirtilen fırsat çerçevesinde 100 TL Parafpara elde edilebilirken, market alışverişi için geçerli olan fırsattan kimlerin yararlanacağı ve kampanyanın detayları Halkbank tarafından yapılan açıklama ile belli oldu.

Halkbank 100 TL ParafPara Kampanyası

Halkbank’ın açıklamasına göre 15 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında yurt içinde market sektöründe peşin olarak yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü harcamaya 100 TL Parafpara verilecek. Kampanyaya katılabilmek için harcama yapmadan önce Paraf Mobil'de yer alan Hemen Katıl butonuna tıklanması veya MARKET yazıp 3404'e SMS gönderilmesi gerekiyor. Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterin tüm kartları kampanyaya dahil olurken, müşteri bazlı olan fırsat çerçevesinde en fazla 100 TL Parafpara elde edilebilecek.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

Halkbank 2024 Nisan Güncel Kampanyalar

Halkbank 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan market alışverişlerinde 100 TL Parafpara fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de 15 Nisan tarihinde farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Parafparaları merak ediyorlar. Bu durumda, Halkbank’ın güncel kampanyalarına erişmek ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Halkbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde de yeni kampanyalar hayata geçiriledikçe Halkbank düzenli olarak açıklamalar yapacak.

Haber Editörü