Mayısta 36100 TL Ödenecek! Promosyon Anlaşması Belli Oldu

Mayısta 36100 TL Ödenecek! Promosyon Anlaşması Belli Oldu
Çalışanlara ödenecek maaş promosyonlarına dair nisan ayının ilk günlerinden itibaren yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor

Nisan ayının ortalarına doğru bankaların maaş aralıklarına göre sundukları güncel emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler gerçekleştirilirken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu aydınlatan duyurular yayınlanıyor.

36 Bin 100 TL Promosyon Anlaşması

Nisan ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelirken, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de promosyon sözleşmesinin imzalandığını duyurdu. İş Bankası ile promosyon anlaşmasına varılırken, kişi başı 36.100 TL’lik promosyona ilişkin Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Hoplar İş Bankası temsilcisi ile promosyon sözleşmesi imzalandı. Kişi başı 36.100 TL.Mayıs maaşları ile hesaplara yatırılacak .Komisyon üyelerimize teşekkür ediyoruz.Hayırlı olsun’’ denildi.

2023/10/22/turk-lirasi.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Nisan

Murtapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 36.100 TL’lik maaş promosyonuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde de maaş promosyonları merak ediliyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ederken, ilerleyen süreçlerde de promosyon ödemeleri için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek. Çalışanların maaş promosyonlarının yanı sıra, bankaların emekli promosyonu fırsatları da yakından takip ediyor. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, ilerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında da değişiklikler oluştukça bankalar resmi internet sitelerinden açıklamalar yapacaklar.

Haber Editörü