Nakit İhtiyacı Olana Nisan Fırsatı! Yüzde 0 Faizli 20.000 TL

Nakit İhtiyacı Olana Nisan Fırsatı! Yüzde 0 Faizli 20.000 TL
20.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans kampanyasının detaylarına dair Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Nisan ayında da önceki aylarda olduğu gibi bankalar yeni müşteri olacak kişilere yüzde 0 faizli kredi ve nakit avans fırsatları sunuyorlar. Bu çerçevede, bankaların güncel kredi kampanyaları nakit ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, 4 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan taksit nakit avanns kampanyasını Akbank duyurdu. Nisan ayının son günlerine doğru fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Nakit Avans

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre bireysel kredi kartı olmayıp 4-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess veya Wings asıl kartı başvurusu yapan ve 30 Nisan'a kadar kartı onaylanan Akbanklılar fırsattan yararlanabilecekler. Başvuruların onaylanması durumunda Akbanklılar 15 Mayıs 2024 tarihine kadar taksitli avans limitleri doğrultusunda maksimum 20.000 TL tutarında ve üç ay vade ile yüzde 0 faizli taksitli avans fırsatından yararlanabilecekler.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Akbank Nisan 2024 Güncel Kampanyalar

Mobilden Akbank kredi kartı başvurusu yapanlara 20.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans sunulurken, söz konusu fırsatın yanı sıra farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde Akbank’ın sunduğu chip-paralar ve indirimler de Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Nisan ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin Akbank düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan fırsatlara erişilebilir ve ayrıntılı bilgi edinebilir.

Haber Editörü