Promosyon 28 Bin TL Olarak Açıklandı! Ödeme Tarihleri Belli Oldu

Promosyon 28 Bin TL Olarak Açıklandı! Ödeme Tarihleri Belli Oldu
Nisan ayının ortalarında da maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler devam ederken, çalışanlar da güncel gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

15 Nisan tarihinde bankaların emekli promosyonu ödemeleri maaş aralıklarına göre 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Emekli promosyonlarına ilişkin her ay düzenli olarak bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlarken, çalışanlar da nisan ayının ilk günlerinden itibaren maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

28.000 TL Promosyon Anlaşması

Maaş promosyonları ile ilgili nisan ayının ilk günlerinden itibaren açıklamalar gelirken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde, kurumlarda çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, Özçelik İş Seydişehir Sendikası 28.000 TL promosyon anlaşmasını duyurdu. Söz konusu promosyonun detaylarına ilişkin sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:

’’Personel Maaslarimizin 3 yil boyunca Garanti Bankasi'na yatmasi icin anlasma saglanmistir. Maas Promosyonu TOPLAMI 28.000 TL olarak kesinlesmistir. Promosyon 6 ESIT TAKSITLE, HER 6 AYDA BİR OLMAK KAYDIYLA 4.666 TL olarak Nisan ve Ekim aylarinda hesaplara yatacaktir. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN’’

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

2024 Nisan Maaş Promosyonları

Nisan ayında Özçelik İş Seydişehir Sendikası promosyon anlaşmasına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde, kurumlarda çalışan personeller de maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının yanı sıra, bankaların emekli promosyonları da araştırılıyor. Bankaların emekli promosyonu ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, ilerleyen süreçlerde promosyonlarda artışlar oluşması durumunda da bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlayacaklar.

Haber Editörü