Promosyon Farkı 21 Bin TL Oldu! Nisan Ayında İmzalar Atıldı

Promosyon Farkı 21 Bin TL Oldu! Nisan Ayında İmzalar Atıldı
Nisan ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon sunuluyor. Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri 18.000 TL'ye varan promosyon ödemesi elde edebilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile nisan ayının ilk günlerinden itibaren görüşmeler gerçekleştiriliyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde promosyon miktarları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

21.000 TL Promosyon Farkı

Boğaziçi Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Boğaziçi Üniversitesi personelinin banka maaş promosyonu belli oldu. Garanti BBVA Bankası ile Boğaziçi Üniversitesi arasında promosyon anlaşması imzalanırken, promosyon farkı 21.000 TL olarak belirlendi. Söz konusu promosyon anlaşmasına ilişkin yayınlanan duyuruda:

’’Boğaziçi Üniversitesi personeline yönelik banka maaş promosyonu belli oldu. Ödemeler personellerin hesaplarına 5 Nisan itibarıyla yatırılacak. Boğaziçi Üniversitesi ile özel bir banka arasında mevcut maaş ödeme protokolü üzerinden yeni bir promosyon anlaşması yapıldı. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci’nin de katıldığı imza töreninde Garanti BBVA Bankası ile Boğaziçi Üniversitesi arasında promosyon anlaşması imzalandı. Bu kapsamda daha önce imzalanan promosyon miktarı güncellendi. Bu çerçevede personellere yönelik promosyon farkı 21 bin TL olarak belirlendi. Ödemeler 5 Nisan itibarıyla hesaplara yatırılacak’’ denildi.

2023/10/21/turk-lirasi.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Nisan

Boğaziçi Üniversitesi 21.000 TL promosyon farkı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulunurken, nisan ayının ortalarında ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, kurumlarda, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından ediyorlar. Bu durumda, nisan ayının son günlerine kadar maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek.

Haber Editörü