Promosyon Ödemesinde Müjde! 35 Bin 500 TL’ye İmzalar Atıldı

Promosyon Ödemesinde Müjde! 35 Bin 500 TL’ye İmzalar Atıldı
Mart ayının son günlerinde maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar gelirken, çalışanlar da anlaşmaların detaylarını merak ediyorlar.

Ziraat Bankası’nın, Halkbank’ın ve Vakıfbank’ın emekli promosyonu ödemelerini maaş aralıklarına göre 8000 TL ile 12.000 TL aralığına yükseltmesinin ardından, söz konusu emekli promosyonları için başvurular alınırken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Mart ayının son günlerinde ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, sendikalarda maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler gerçekleştirilirken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağladıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

35.500 TL Promosyon Anlaşması

Nisan ayı öncesinde maaş promosyonlarına dair yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yüreğir İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yaklaşık 6300 personelin maaş ödeme ve banka promosyonuna ilişkin protokol Yapı Kredi Bankası ile imzalandı. 35.500 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Banka Promosyon İhalesi İmzalandı. Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda görev yapan yaklaşık 6.300 personelin Maaş Ödeme ve Banka Promosyonuna ilişkin protokolü Yapı Kredi Bankası ile 35.500 TL karşılığında imzalandı. İmzalanan protokol ile Müdürlüğümüz çalışanları, 3 yıllığına Yapı Kredi Bankası'ndan maaşlarını alacaklar. İmzalanan sözleşmenin eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz’’ denildi.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Mart

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 35.500 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, maaş promosyonlarına dair mart ayının son günlerinde yapılan açıklamalar da merak ediliyor. Söz konusu promosyon ödemelerine dair bilgi edinmek isteyen kişiler belediyelerin, müdürlüklerin, işyerlerinin, sendikaların, üniversitelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Önümüzdeki günlerde de maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar yapılacak.

Haber Editörü