Promosyon Tek Seferde Verilecek! 37.100 TL Promosyon Açıklandı

Promosyon Tek Seferde Verilecek! 37.100 TL Promosyon Açıklandı
Maaş promosyonlarına ilişkin gelişmeler mart ayının son günlerinde vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, yeni açıklamalarda art arda geliyor.

Emekli promosyonu ödemeleri mart ayının son günlerine doğru 15.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Kamu bankalarının promosyonlara zam yapmasının ardından 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişen kamu bankalarının promosyon ödemelerine dair araştırmalar gerçekleştirirken, çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu kapsamda, ülke genelindeki farklı kurumlar, müdürlükler, belediyeler, işyerleri, üniversiteler, sendikalar ile bankalar arasında gerçekleşen çalışanların maaş promosyonu görüşmelerinden anlaşmalar çıktıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Söz konusu duyurular çalışanlar tarafından yakından takip ediliyor.

37 Bin 100 TL Maaş Promosyonu

Maaş promosyonlarına dair peş peşe açıklamalar gelmeye devam ederken, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü maaş ve ücret ödemesi yapılan 2230 okul ve kurum personeline ait banka promosyon ihalesinin sonuçlandığını duyurdu. En yüksek teklifi 37.100 TL ile Akbank verirken, promosyon anlaşmasına ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

‘’Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından maaş ve ücret ödemesi yapılan 2230 İlçemiz okul ve kurum personeline ait "Banka Promosyon" ihalesi sonuçlandı. İhale sonucunda; en yüksek teklif 37100 TL ile Akbank T.A.Ş tarafından verilmiş olup; promosyon ihalesi söz konusu banka üzerine kalmıştır. Merkez İlçe okul ve kurum personeline yapılacak olan promosyon ödemeleri Mayıs 2024- Ağustos 2027 yıllarını 40 ay olarak kapsamakta olup ödemeler tek seferde ve peşin olarak ödenecektir. Öncelikle promosyon ihalesini kazanan Akbank T.A.Ş tebrik eder, ihale esnasında rekabet ortamına katkı sunan tüm banka yetkililerine teşekkür ederiz. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait Banka Promosyon İhalesi sonucunun tüm personelimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz’’ denildi.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Promosyon Anlaşmaları 2024 Mart

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 37.100 TL’lik maaş promosyonu anlaşmasına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla bilgilendirmede bulunmasının ardından, önümüzdeki süreçlerde de yeni açıklamalar gelebilir. Bu kapsamda, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, sendikalar, üniversiteler maaş promosyonlarına dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile kamuoyunu aydınlatacaklar.

Haber Editörü