Promosyonda 28.350 TL Müjdesi! Bugün Resmen Açıklandı

Promosyonda 28.350 TL Müjdesi! Bugün Resmen Açıklandı
Maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için nisan ayının ilk günlerinde de bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ediyor.

Emekli promosyonlarının geçtiğimiz ay kamu bankalarında yükselmesinin ardından nisan ayının ilk günlerinden itibaren bankalar maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlara ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, kurumlarda, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça nisan ayının ilk günlerinde de kamuoyunu bilgilendiren açıklamalar yapılıyor.

28.350 TL Promosyon Anlaşması

Saraykent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre kişi başı 28.350 TL’lik promosyon anlaşmasına varıldı. Söz konusu promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi. Promosyon anlaşmasına dair açıklamada:

’’Saraykent İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve bağlı okul/kurum müdürlük personelinin aylık ve ücretlerinin hangi bankadan ödenmesini belirleyen banka promosyon anlaşması, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DOĞAN ve Sorgun İş Bankası Şubesi Bireysel Müşteri Yetkilisi Burak GÖZÜBÜYÜK ve Saha Yönetmeni Leyla FAKILI’nın katılımı ile kişi başı 28.350 TL olarak imzalanmış olup, sözleşmenin eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz’’ denildi.

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Emekli Promosyonları Zamlanacak Mı?

Nisan ayının ilk günlerinde Saraykent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon anlaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, önümüzdeki günlerde de belediyeler, müdürlükler, işyerleri, sendikalar, üniversiteler, kurumlar maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmaya varıldıkça resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunacaklar. Çalışanların maaş promosyonlarının yanı sıra, emekli promosyonu ödemeleri de merak ediliyor. Kamu bankalarının emekli promosyonları 12.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, bankalar arasında promosyonlar değiştiği için özel bankaların güncel promosyon ödemelerine bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarından erişilebilir.

Haber Editörü