Rekor Promosyon! 35.750 TL Resmen Açıklandı

Rekor Promosyon! 35.750 TL Resmen Açıklandı
Nisan ayının ilk günlerinde de maaş promosyonlarına dair yeni açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Mart ayının ilk günlerinden son günlerine kadar ülke genelindeki çeşitli kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde çalışanların maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlandı. Bu kapsamda, mart ayında emekli promosyonlarının da artırılmasının ardından nisan ayının ilk günlerinde çalışanların maaş promosyonları merak ediliyor. Nisan ayında da çalışanların maaş promosyonları için bankalarla gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldıkça kamuoyunu aydınlatan duyurular yayınlanıyor. Çalışanlar da söz konusu açıklamaların ayrıntılarına dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

35 Bin 750 TL Promosyon Anlaşması

Emekli promosyonu ödemeleri mart ayında kamu bankalarında arttı. Gerçekleşen artış neticesinde maaş aralıklarına göre promosyonlar 12.000 TL'ye kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Çalışanların maaş promosyonları için ise nisan ayının ilk günlerinde yeni açıklamalar yapılıyor. Çınarcık Eğitim Birsen İlçe Başkanı Osman Özkan da Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin promosyon anlaşmasının sağlandığını duyurdu. 35.750 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile açıklamada bulunan Osman Özkan:

’’Çınarcık Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Camiası promosyon anlaşmasin da Türkiye Rekoru 35750 TL.Akbank kazandı.Ogretmenlerimize , üyelerimize , memurlara hayırlı olsun. Yetkili sendika olarak uzerimize düşeni yaptık’’ ifadelerine yer verdi.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Nisan 2024 Maaş Promosyonları

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin maaş promosyonlarına dair nisan ayının ilk günlerinde açıklamalar yapılırken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarından çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, nisan ayında da bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde promosyon anlaşmaları sağlandıkça kamuoyunu aydınlatan duyurular yayınlanacak.

Haber Editörü