Rekor Promosyon Müjdesi! 35 Bin 500 TL Promosyon Açıklandı

Rekor Promosyon Müjdesi! 35 Bin 500 TL Promosyon Açıklandı
Maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar gelirken, mart ayının son günlerine yaklaşırken güncel gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Kamu bankalarının emekli promosyonu ödemelerinde artışa gidileceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Gerçekleşen artış neticesinde maaşını üç yıl boyunca kamu bankasından alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişen tutarlarda promosyon ödemesi sağlanacağı belirtilirken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu çerçevede, mart ayının son günlerine doğru ilerlerken çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

35.500 TL Maaş Promosyonu

Mart ayının ilk günlerinden itibaren maaş promosyonlarına ilişkin açıklamalar yapılırken, Dilovası Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Suat Atbaş 35.500 TL promosyon anlaşmasını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşması ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Suat Atbaş:

‘’Değerli Eğitim Bir Sen ailesi malumunuz 22 Mart 2024 tarihi itibarıyla Kaymakamlık toplantı salonunda Dilovası genelinde görev yapan Milli Eğitim camiası ile ilgili banka ihalesi saat 10.00 itibarı ile başlamış ve biraz önce nihayete ermiştir. İhale öncesinde ihaleye katılacak ve katılma potansiyeli olan tüm bankalar sendika yönetimimiz tarafından tek tek ziyaret edilmiş eğitim camiasının bu süreçte ki beklentileri altı çizilerek ilgililere ifade edilmiş ve bugün de sahada yaptığımız görüşmelerin, süreci yakından takip edişimizin sonuçlarının elde edilen promosyon kazanımına baktığımızda olumlu olarak yansıdığını görmekteyiz. ihalenin sonucunda Dilovası İş Bankası 35500 TL promosyon miktarini vererek 3 yıllik ihaleyi kazanmistır.Sendika olarak genelde eğitim çalışanlarının özelde üyelerimizin kazanımlarını artırmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

2024 Mart Maaş Promosyonları

35.500 TL’lik promosyon anlaşmasının yanı sıra, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, ilerleyen süreçlerde maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Haber Editörü