Tarım Kredi Market’te Mantı ve Tarhanada İndirim Var!

Tarım Kredi Market’te Mantı ve Tarhanada İndirim Var!
Tarım Kredi Kooperatif Market, yeni paylaştığı aktüel kataloğu aracılığıyla mantı ve tarhanada indirim yaptığını açıkladı. Peki, ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte konuya ilişkin merak edilenler…

Türkiye’nin pek çok ilinde şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatif Market, indirimli satışlarına devam ediyor. Son olarak, yeni paylaştığı aktüel kataloğuna göre, çeşitli markaların mantı ve tarhana ürünlerine indirim yaptı. İndirimi duyan vatandaşların Tarım Kredi Kooperatif Market’lere akın ettiği öğrenilirken, ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden olan ve indirimli fiyatlarıyla BİM, A101, ŞOK ve Migros gibi zincir marketleriyle yarışan Tarım Kredi Kooperatif Market, yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Gıdadan temizlik ürünlerine kadar hemen her alanda kaliteli ve cazip fiyatlı ürünleri tüketicilerle buluşturan market, yeni indirim kampanyasını paylaştı. Bu kapsamda, Tarım Kredi Kooperatif Market’te mantı ve acı-tatlı tarhananın indirime girdiği öğrenildi.

tarim-kredi-kooperatif-markette-indirim.png

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET’TE İNDİRİM

Buna göre, Tarım Kredi Kooperatif Market’te nisan ayı kampanyası kapsamında Kemal Öz Çorum marka 1 kilogram mantı 36.90 lira, TK marka 500 gram acı ve tatlı tarhana çeşitleri 49.90 liradan satışa sunulacak.

Tarım Kredi Kooperatif Market’in diğer ürünlerini ve indirimli fiyatlarını öğrenmek isteyen tüketiciler, Tarım Kredi Kooperatif Market şubelerini ziyaret edebilir veya marketin resmi internet sitesine erişebilir.