TEB Nisan Fırsatını Duyurdu! 500 TL İndirim Yapılacak

TEB Nisan Fırsatını Duyurdu! 500 TL İndirim Yapılacak
TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte toplam 500 TL indirim sunulan kampanyanın detayları belli oldu.

Nisan ayının ilk gününde TEB’in güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, TEB müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ederken, TEB de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da güncel kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 1 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan fırsat ile toplam 500 TL indirim alınabilirken, kampanyanın detaylarına dair TEB’in resmi internet sitesi üzerinden duyuru yayınlandı.

TEB 500 TL İndirim Kampanyası

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre TEB TROY logolu bireysel kredi kartları ile 1-30 Nisan tarihleri arasında tek seferde 750 TL ve üzeri market, elektronik, giyim, aksesuar, kozmetik ve ayakkabı alışverişlerine 50 TL olmak üzere toplam 500 TL indirim sunulacak. Toplamda 500 TL indirimden yararlanmak isteyen kişilerin kampanyaya harcama yapmadan önce Cepteteb Mobil uygulaması üzerinden veya TROY500 yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım sağlamaları gerekiyor.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

TEB Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

TEB nisan ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği kampanya çerçevesinde toplam 500 TL indirim elde edilebilirken, farklı kategorilerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak fırsatlar da merak ediliyor. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da TEB güncel fırsatlara dair bilgilendirmede bulunuyor. TEB’in güncel kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler TEB’in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını inceleyebilirler.

Haber Editörü