Toplam 29.000 TL Promosyon Anlaşması! Mart Sonunda Açıklandı

Toplam 29.000 TL Promosyon Anlaşması! Mart Sonunda Açıklandı
Nisan ayına sayılı günler kala maaş promosyonlarına dair yeni açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Kamu bankalarının emekli promosyonu ödemeleri maaş aralıklarına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında yükselmesinin ardından, mart ayının son günlerinde emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlar merak ediliyor. Bu çerçevede, bankalar resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarından güncel ödemelere ilişkin bilgilendirmede bulunurken, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar art arda geliyor.

29.000 TL Promosyon Anlaşması

Mart ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar peş peşe gelirken, Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Kestel Şubesi tarafından yapılan açıklamaya göre ilçe milli eğitim müdürlüğü personeli maaş promosyonu anlaşması yapılan ek protokol ile önceden alınan 10.000 TL promosyon üzerine 19.000 TL alınarak toplam 29.000 TL ile tekrar Yapı Kredi Bankası ile yapıldı. Söz konusu promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü personeli maaş anlaşması yapılan ek protokol ile önceden alınan 10.000 TL. promosyon üzerine +19.000 TL. daha alınarak toplamda 29.000 TL. ile tekrar Yapı Kredi Bankası ile yapılmıştır. Sürecin başından itibaren takipçisi olan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cengiz UÇ'a, EBS Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan ACAR'a, Şube Müdürü Mehmet AVCI'ya, Şef Fatih ÖZDEMİR'e ve İlçe Temsilcimiz Şerif KURT'a teşekkür ediyoruz. Tüm Milli Eğitim camiasına hayırlı olsun’’ denildi.

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Maaş Promosyonları 2024 Mart

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Kestel Şubesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte toplamda 29.000 TL'lik promosyon anlaşması netlik kazanırken, ülke genelindeki farklı kurumlarda belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça ilerleyen günlerde kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Haber Editörü