Vakıfbank Açıkladı! Market Alışverişi Yapanlara Büyük Kampanya

Vakıfbank Açıkladı! Market Alışverişi Yapanlara Büyük Kampanya
Vakıfbank nisan ayının ortalarına kadar devam edecek olan Worldpuan kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Mart ayının ortalarında Vakıfbank müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere dair araştırmalar gerçekleştirirken, Vakıfbank da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mart ayında da açıklamalar yapıyor. Bu çerçevede, 5 Mart tarihinde başlayan ve 14 Nisan tarihine kadar devam edecek olan market alışverişi kampanyası sürerken, fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve 800 TL Worldpuan elde etmek için yapılması gerekenler merak ediliyor. Vakıfbank da resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla ayrıntılı bilgilendirmede bulundu.

Vakıfbank 800 TL Worldpuan Kampanyası

5 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında Vakıfbank Worldcard ile gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World işyerlerinden tek seferde yapılacak ilk 750 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişe 50 TL olmak üzere toplamda 800 TL Worldpuan hediye edilecek. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre fırsattan yararlanabilmek için alışverişlerin World POS’larından yapılması gerekiyor. Kampanyaya katılacak olan kişiler Vakıfbank’a kayıtlı cep telefon numaralarından GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son altı hanesini 5724'e SMS gönderebilirler ya da Vakıfbank Mobil'de yer alan Cepte Kazan üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilirler.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Vakıfbank Mart 2024 Güncel Kampanyalar

Mart ayının ilk günlerinde başlayan ve nisan ayının ortalarına kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 800 TL'ye varan Worldpuan sağlanırken, Vakıfbank müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve Worldpuanlara dair araştırmalar yapıyorlar. Bu çerçevede, Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasından belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara erişilebilir ve ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Haber Editörü