Vakıfbank Nisan Ayında Duyurdu! 200 TL Worldpuan Verilecek

Vakıfbank Nisan Ayında Duyurdu! 200 TL Worldpuan Verilecek
Vakıfbank nisan ayı boyunca geçerli olacak 200 TL Worldpuan kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Nisan ayına girilmesinin ardından Vakıfbank müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak indirimlere ve Worldpuanlara dair araştırmalar gerçekleştirirken, Vakıfbank da belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, 1 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak olan fırsat çerçevesinde 200 TL Worldpuan elde edilebilirken, fırsatın detaylarına ilişkin Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı.

Vakıfbank 200 TL Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre Vakıfbank Worldvard ile 1-30 Nisan tarihleri arasında elektronik eşya sektöründe tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL Worldpuan hediye edilecek. Kampanya müşteri bazında geçerli olurken, ek kart ile yapılan işlemler de kampanya çerçevesinde değerlendirilecek. Fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin Vakıfbank Mobil’de yer alan Cepte Kazan üzerinden hemen katıl tuşuna tıklaması gerekirken, fırsat çerçevesinde elde edilen Worldpuanlar 8 Mayıs 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına yüklenecek, bir gün sonra ise kullanılabilir olacak. Kampanyada kazanılan Worldpuanların son kullanım tarihi 23 Mayıs 2024 olarak belirlenirken, kullanılmayan Worldpuanlar 24 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

Vakıfbank Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde elektronik eşya sektöründe yapılacak alışverişlerde 200 TL Worldpuan elde edilebilirken, nisan ayının ilk günlerinde Vakıfbank’ın güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Vakıfbank güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunduğu için belirli tarihler arasında geçerli olacak indirimlere ve Worldpuanlara ulaşmak isteyen kişiler Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü