Yapı Kredi’den 1000 TL İndirim Fırsatı! Nisan Sonuna Kadar Geçerli

Yapı Kredi’den 1000 TL İndirim Fırsatı! Nisan Sonuna Kadar Geçerli
Yapı Kredi güncel kampanyalara dair nisan ayında da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyor.

Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler nisan ayının ortalarına doğru yaklaşırken farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere dair araştırmalar gerçekleştirirken, Yapı Kredi de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 25 Mart tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1000 TL indirim elde edilebilirken, Yapı Kredi de resmi internet sitesi üzerinden fırsatın detayları ile ilgili bilgi verdi.

Yapı Kredi 1000 TL İndirim Kampanyası

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre 25 Mart tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde YKBTOD kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar TOD paketi 1000 TL indirimli sunulacak. Fırsattan sadece Yapı Kredi Mobil indirip Yapı Kredi müşterisi olmak istiyorum adımından ilerleyerek süreci tamamlayan kişiler faydalanabilecekler. Kampanya ile ilgili Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre müşteriler onaylanan Yapı Kredi kartlarıyla www.todtv.com.tr üzerinden 2.988 TL tutarındaki Süper Dolu Lig Paketi’ni satın alması durumunda 1.000 TL’si kredi kartına i̇ade edilecek.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Yapı Kredi Nisan 2024 Güncel Kampanyalar

30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1000 TL indirim sunulurken, Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişilerde farklı sektörlerde yapılacak alışverişler için hayata geçirilen fırsatlara dair araştırmalar yapıyorlar. Yapı Kredi’nin güncel kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde de belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili Yapı Kredi bilgi verecek.

Haber Editörü