Yüzleri Güldüren Müjde! Peşin 35750 TL Promosyon Verilecek

Yüzleri Güldüren Müjde! Peşin 35750 TL Promosyon Verilecek
Maaş promosyonlarına ilişkin nisan ayının ilk günlerinden itibaren peş peşe açıklamalar gelirken, vatandaşlar da promosyon anlaşmalarının ayrıntılarını merak ediyorlar.

13 Nisan itibariyle maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyonlar sunuluyor. Söz konusu emekli promosyonu kampanyalarının detaylarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, çalışanlar da maaş promosyonlarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, nisan ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler, sendikalar arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

35.750 TL Maaş Promosyonu

Emekli promosyon ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin de peş peşe açıklamalar geliyor. Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 35.750 TL promosyon ödemesini duyururken, söz konusu anlaşmanın detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım bile bilgilendirmede bulundu. Bu durumda, maaş promosyonu anlaşması ile ilgili açıklama şöyle:

‘’36 Aylık Promosyon Sözleşmesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Akbank T. A.Ş. ile İmzalandı. Hayırlı olsun.
1.Sözleşme Mayıs ayından itibaren geçerli olacak.
2.Promosyon bedeli olan 35.750 TL tek seferde peşin olarak ödenecek.
3.İlçemizden ayrılan personelden promosyon geri talep edilmeyecektir.
3.İlçemize yeni atanan personel kalan süresi kadar promosyon ücretini alabilecektir.
4.Banka, maaş personelinden, kart aidatı ve hesap işletim ücreti talep edemeyecektir.
5.09.00 - 16.00 saatleri arasında, eft ücret kesintisi yapılmayacaktır.’’

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Maaş promosyonları 2024 Nisan

35.750 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde çalışan personeller de maaş promosyonlarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Nisan ayının ilk günlerinden itibaren maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler gerçekleştirilirken, ilerleyen süreçlerde de bankalar ile promosyon ödemelerine dair anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek.

Haber Editörü