Ziraat Bankası’ndan Market Alışverişi Fırsatı! 300 TL Bankkart Lira

Ziraat Bankası’ndan Market Alışverişi Fırsatı! 300 TL Bankkart Lira
Ziraat Bankası nisan ayında geçerli olan 300 TL bankkart lira kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı.

Nisan ayının ilk günlerinde Ziraat Bankası müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Bu çerçevede, Ziraat Bankası da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. 1 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 300 TL bankkart lira elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve kampanyaya katılım sağlanacağı merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile ayrıntılı açıklamada bulundu.

Ziraat Bankası 300 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre 1 ile 30 Nisan tarihleri arasında bankkart ile www.bizimtoptan.com.tr'den tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri işlemlere 100 TL, 2500 TL ve üzeri işlemlere 300 TL bankkart lira verilecek. Fırsat sadece www.bizimtoptan.com.tr'den yapılacak alışverişlerde geçerli olurken, Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğiyle kampanyadan yararlanabilecekler. Fırsattan faydalanmak isteyen kişiler Bankkart Mobil’deden, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlayabilirler SMS ile katılım sağlamak için BTOPTAN yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefondan SMS gönderilmesi gerekiyor.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar Nisan 2024

30 Nisan tarihine kadar geçerli olan kampanya çerçevesinde 300 TL bankkart lira elde edilebilirken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek olan alışverişler neticesinde sunulacak indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Bu durumda, Ziraat Bankası'nın güncel fırsatlarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü