Ziraat Bankası’ndan Ramazan’a Özel Fırsat! Market Alışverişi Kampanyası

Ziraat Bankası’ndan Ramazan’a Özel Fırsat! Market Alışverişi Kampanyası
Ziraat Bankası mart ayının ilk günlerinde başlayan ve nisan ayının ortasına kadar sürecek olan Ramazan alışverişi kampanyası ile ilgili bilgi verdi.

Mart ayının son gününde Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler nisan ayında hayata geçirilecek kampanyalara dair Ziraat Bankası’nın yapacağı açıklamaları merakla beklerken, Ramazan ayının başlamasının ardından Ziraat Bankası indirim ve bankkart lira fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 6 Mart'ta başlayan ve 14 Nisan'a kadar sürecek olan 750 TL bankkart lira kampanyası ile ilgili Ziraat Bankası bilgi verdi.

Ziraat Bankası Ramazan Kampanyası

Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre 6 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında bankkart ile anlaşmalı kasap, bakkal, market, manav ve şarküteri işyerlerinde tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışverişe 75 TL olmak üzere toplamda 750 TL bankkart lira sunulacak. Ramazan ayına özel kampanyanın başlamasının ardından fırsattan kimlerin yararlanabileceği merak edilirken, Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den veya RAMAZAN yazıp 4757’ye SMS gönderen ve kampanya koşullarını yerine getiren kişiler fırsattan yararlanabilecekler.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Mart

Nisan ayı öncesinde Ziraat Bankası’nın güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası da 14 Nisan tarihine kadar sürecek olan Ramazan alışverişi fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanya devam ederken, farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve bankkart liralar merak ediliyor. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatların detaylarına dair bilgi edinilebilir. Nisan ayının ilk günlerinde de 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanyalara ilişkin Ziraat Bankası açıklamalar yapacak.

Haber Editörü