Migros’tan Kurban Bayramı’na Özel İndirim Jesti! O Ürünleri Alana 1000 TL'lik Dev İndirim!

Migros’tan Kurban Bayramı’na Özel İndirim Jesti! O Ürünleri Alana 1000 TL'lik Dev İndirim!
Kurban Bayramı öncesinde özel kampanyalar yapan Migros 1000 TL’lik indirim yapacağını duyurdu. İşte detaylar.

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık almak isteyen vatandaşların tercihlerinden birisi de Migros oluyor. Her yıl küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatlarını açıklayan Migros, bu yıl fiyatlarına özel bir kampanya da düzenledi. Vatandaşların yüzünü gülümseten bu kampanya ile 1000 TL’lik avantaj elde edilebiliyor. Her hafta yüzlerce üründe indirim uygulayan market zinciri, bu sefer Kurban Bayramı için şartları daha da zorladı.

migrostan-kurban-bayramina-ozel-indirim-j.jpg

Migros Kurban Bayramı’na Özel 1000 TL Kampanyası

Kurbanlık hayvan alımında önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da taksit seçeneğini sunan Migros, 1000 TL indirimi de duyurdu. İslami usullere göre kesimlerin yapıldığı Migros’ta üstelik hayvan et dağıtımları da tamamen eşit bir şekilde gerçekleştiriliyor. Kurban kesenlerin büyük kolaylık yaşadığı Migros kurban kampanyasında siparişler online olarak ya da uygulamalar üzerinden verilebiliyor.

1000 TL kampanyasından yararlanmak ise çok basit. 5M Migros mağazaları, Macrocenter, Migrosjet, Migros mobil uygulaması ve web sitesinden yapılabilecek tüm alışverişlerde geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kayıtlı bonus kart kullanmaları yeterli. Kayıtlı bonus kartlarla yapılacak alışverişlerde 1000 TL daha düşük fiyata kurbanlık alımı yapılabilecek. Tüm vatandaşlara Kurban Bayramı öncesinde büyük jest yapan Migros, daha uygun fiyatlarla kurbanlık sahibi olunmasını sağlıyor.

migrostan-kurban-bayramina-ozel-indirim-j-001.jpg

Migros Kurbanlık Fiyatları 2024 Listesi Açıklandı

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Migros kurbanlık fiyatları listesinde fiyatlar şöyleydi;

  • Karaman kurbanlık koyunun fiyatı 11 bin 950 lira
  • Kıvırcık kurbanlık koyun fiyatı 14 bin 800 lira
  • Kurbanlık sığır 19 bin 950 lira