Banka Hesabına Promosyon Yatacak! 27.500 TL Teklif Edildi

Banka Hesabına Promosyon Yatacak! 27.500 TL Teklif Edildi
Çalışanların maaş promosyonlarına dair görüşmeler devam ederken, bankaların teklifleri de yakından takip ediliyor.

20 Mart itibariyle emekli promosyonlarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlara dair mart ayında da bankalar bilgi veriyorlar. Mart ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde 15.000 TL'ye varan promosyon elde edilebilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça belediyeler, kurumlar, müdürlükler, işyerleri, sendikalar promosyon ödemeleri ile ilgili duyurular yayınlıyorlar.

27 Bin 500 TL Maaş Promosyonu

Mart ayının ortalarında maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe gene açıklamalar gelirken, MESKİ Çalışanları Genel İş tarafından yapılan açıklamaya göre promosyon ihalesinde 27.500 TL ile en yüksek teklifi Yapı Kredi Bankası tarafından verildi. Söz konusu teklifin imzalanması halinde promosyon ödemeleri mayıs ayında hesaplara yatırılacak. Maaş promosyonu ile ilgili MESKİ Çalışanları Genel İş’in sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan duyuruda:

‘’Promosyon ihalesi an itibariyle tamamlanmış olup, 27.500 TL ile en yüksek teklif Yapı Kredi Bankası tarafından verilmiştir. Taraflarca imzalanması halinde promosyon odemelerimiz Nisan ayı maaşıyla yani Mayıs 15 ten sonra hesaplarınıza yatırılacaktır. (Anlaşma 3 yıllıktır)’’ denildi.

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Promosyon Ödemeleri Artacak Mı?

MESKİ Çalışanları Genel İş’in 27.500 TL’lik promosyon teklifi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunmasının ardından, ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mart ayının ilk günlerinden itibaren de maaş promosyonlarına dair art arda açıklamalar yapılıyor. Bu durumda, belediyelerin, sendikalar, üniversitelerin, işyerlerinin, müdürlüklerin ve kurumların resmi internet sitelerinden, sosyal medya hesapları üzerinden maaş promosyonlarına ilişkin yapılacak açıklamalar yakından takip edilecek.

Haber Editörü