Halkbank’tan Anneler Günü Kampanyası 150 TL ParafPara Verilecek

Halkbank’tan Anneler Günü Kampanyası 150 TL ParafPara Verilecek
Halkbank anneler gününe özel 150 TL ParafPara kampanyasının detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri, ParafParaları merak ediyorlar. Halkbank da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, anneler gününe özel olarak 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 150 TL ParafPara elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanacağı ve kampanyanın detayları merak konusu oldu. Halkbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamada bulundu.

Halkbank 150 TL ParafPara Kampanyası

Halkbank’ın açıklamasına göre 1-12 Mayıs tarihleri de yurtiçi giyim, elektrik, kozmetik, kuyum ve içecek sektöründe yapılacak 750 TL ve üzeri ilk alışveriş sonrasındaki her 750 TL ve üzeri harcamaya 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL ParafPara verilecek. Anneler gününe özel olan fırsattan yararlanabilmek için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den hemen katıl butonuna tıklanması ya da öDÜL yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsattan yararlanarak elde edilen ParafParaların son kullanım tarihi 1 Temmuz saat 21:59 olarak belirlendi. Kullanılmayan ParafParalar 2 Temmuz tarihinde geri alınacak.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Halkbank Güncel Fırsatları 2024 Mayıs

Anneler gününe özel olan 150 TL ParafPara kampanyasının detaylarına ilişkin Halkbank resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgilendirme metni yayınlarken, Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve ParafParaları merak ediyorlar. Mayıs ayının ilk gününden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara dair Halkbank düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Halkbank’ın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.

Haber Editörü