Promosyon Mayısta Açıklandı! 34.550 TL Ödeme Yapılacak

Promosyon Mayısta Açıklandı! 34.550 TL Ödeme Yapılacak
Maaş promosyonlarına ilişkin mayıs ayının ilk günlerinde de yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Mayıs ayının ilk günlerinde bankalar 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları ile ilgili resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunmaya başladılar. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak emekli promosyonu kampanyalarının detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları için bankalar ile gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar.

34.550 TL Maaş Promosyonu

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin yeni açıklamalar geliyor. Bu çerçevede, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 34.550 TL'lik promosyon anlaşmasını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin bilgi veren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca:

‘’Personelimizin banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Çalışma arkadaşlarımıza eşit şekilde dağıtacağımız 34.550 TL’lik promosyon; gece gündüz, sıcak soğuk demeden Fethiye’miz için emek veren çalışanlarımıza hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Mayıs 2024 Maaş Promosyonları

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 34.550 TL'lik maaş promosyonu anlaşmasının detaylarına ilişkin bilgi verirken, mayıs ayının ilk günlerinde ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Mayıs ayında da önceki aylarda olduğu gibi çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ederken, mayıs ayının son günlerine kadar yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Bu çerçevede, önümüzdeki süreçlerde de maaş promosyonlarına dair gelişmeleri çalışanlar araştırmaya devam edecekler.

Haber Editörü