Ziraat Bankası Yüzde 60 İndirim ve 1500 TL Bankkart Lira Veriyor!

Ziraat Bankası Yüzde 60 İndirim ve 1500 TL Bankkart Lira Veriyor!
Mart ayı boyunca geçerli olan yüzde 60 indirim ve 1500 TL bankkart lira ile ilgili Ziraat Bankası bilgilendirmede bulundu.

1 Mart tarihinde başlayan ve 31 Mart tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde yüzde 60 indirim ve 1500 TL bankkart lira sağlanırken, Ziraat Bankası müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler mart ayının ortalarında söz konusu fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda, indirimden ve bankkart liradan faydalanmak isteyen vatandaşlar yapılması gerekenleri merak ederken, Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru metni ile bilgilendirmede bulundu.

Ziraat Bankası İndirim ve Bankkart Lira Kampanyası

1-31 Mart tarihleri arasında Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle prolucky.com.tr'den yapılacak scooter alışverişinde anında yüzde 60 indirim uygulanacak ve 1500 TL bankkart lira verilecek. Kampanya Bankkart mobilden, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabiliyor. SMS ile kampanyaya katılmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonlarından LUCKY yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekiyor. Fırsat ile ilgili Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre kampanya çerçevesinde kazanılan bankkart liralar 2 Nisan 2024 tarihinde bankkartlara yüklenecek. Bankkart liralar 2 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılabilecek ve kullanılmayan bankkart liralar 3 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Ziraat Bankası 2024 Mart Güncel Kampanyalar

Ziraat Bankası’nın mart ayının son gününe kadar devam ettireceği kampanya çerçevesinde yüzde 60 indirim ve 1500 TL bankkart lira elde edilebilirken, Ziraat Bankası müşterileri veya yeni müşteri olacak kişiler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mart ayında da farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve bankkart liralara dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, güncel fırsatlara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü